Skalpakupunktur

Jeg bruger japansk skalp akupunktur, Yamamoto New Scalp Acupuntur.

Akupunktur skal ikke være forbundet med smerte

Det er en teknik der er meget anderledes end traditionel TCM-akupunktur. Gevinsten hos de fleste er øget livskvalitet og smertelindring. Diagnosen stilles ved at mærke i albuebøjningen og derefter sætte nåle i hovedbunden.

Det har en straks-effekt på smerter i bevægeapparatet (resultatet kommer mens nålene er i) og er desuden virksom på neurologiske lidelser som Parkinson, sclerose, ALS og følgevirkninger efter apoplexi.

Effekten af skalpakupunktur (YNSA)

Jeg har helt utroligt gode resultater med YNSA på gigtsmerter i hofte, knæ, fødder, og hænder/fingre, samt på smerter efter tidligere brud i ryg og skulder.

Skal resultatet vare ved, skal der gives 4-5 behandlinger på ca. 14 dage. Ved kroniske lidelser, som gigt, skal der opfølgende behandlinger til efter behov. Hvor ofte er individuelt, men man skal nok påregne op til 3-4 behandlinger pr. år – til gengæld er man smertelindret uden medicin, i den mellemliggende periode. Det fjerner ikke problemet men smerterne, og øger bevægelsesfriheden, hvilket for mange øger livskvaliteten. 

Har du spørgsmål til behandlingen?

Du er velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål af enhver art.
Når jeg behandler kan jeg ikke svare telefonen, men der kan indtales navn og nummer, eller sendes en SMS-besked, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.

OBS: ved afbud sener end 24 timer pålægges et gebyr, udeblivelse uden afbud takseres til fuld pris. 

I trygge hænder

Det er lykkedes at bevise at akupunktur virker på højde med (eller bedre end) konventionel smertestillende medicin som ibuprofen og Panodil

Vidste du...

De fleste sundhedsforsikringer yder helt eller delvist tilskud til behandlingen