AcuAngel
slip for smerter – når resultater tæller!

Ørelys / Ørekerter

Indre ro og afstresning

Det er en meget behagelig behandling, der for mig føles som den blideste form for hjernemassage, nærmest en form for meditation. Det giver en vidunderlig indre ro og afstresning. Jeg bruger det oftest som et element til en afstressningsbehandling.

Ørekerter er opfundet af Hopi–indianerne. De brugte dem med forskellige urter til forskellige lidelser, og til at udvide bevidstheden.

Ørelys

I dag bruges de til at lindre alle ørerelaterede problematikker som f.eks. eksem, væske på mellemøret, forkølelser, propper i øret, nedsat hørelse, tinnitus, svimmelhed, søvnproblemer, kæbespændinger, bi- og pandehulebetændelse, og hovedpine der sidder i tindings-området. Desuden bruges de til at give ro i hovedet, lindre på tankemylder og som ren afstressende behandling.

Behandlingen tager ca. en halv time – omkring 15 minutter pr. øre. Ørelyset, der er ca. 20 cm langt, sættes ind i øregangen og antændes. Herved opstår der et let vakuum – en slags skorstenseffekt – hvor varmen og røgen masserer trommehinden. Det er en meget blid behandling, der er helt smertefri.