Ørelys / Ørekerter

Læs mere om behandlingen nedenfor

Indre ro og afstresning

Det er en meget behagelig behandling, der for mig føles som den blideste form for hjernemassage, nærmest en form for meditation. Det giver en vidunderlig indre ro og afstresning. Jeg bruger det oftest som et element til en afstressningsbehandling.

Ørekerter er opfundet af Hopi–indianerne. De brugte dem med forskellige urter til forskellige lidelser, og til at udvide bevidstheden.

I dag bruges de til at lindre alle ørerelaterede problematikker som f.eks. eksem, væske på mellemøret, forkølelser, propper i øret, nedsat hørelse, tinnitus, svimmelhed, søvnproblemer, kæbespændinger, bi- og pandehulebetændelse, og hovedpine der sidder i tindings-området. Desuden bruges de til at give ro i hovedet, lindre på tankemylder og som ren afstressende behandling.

Behandlingen tager ca. en halv time – omkring 15 minutter pr. øre. Ørelyset, der er ca. 20 cm langt, sættes ind i øregangen og antændes. Herved opstår der et let vakuum – en slags skorstenseffekt – hvor varmen og røgen masserer trommehinden. Det er en meget blid behandling, der er helt smertefri. 

Har du spørgsmål til behandlingen?

Du er velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål af enhver art.
Når jeg behandler kan jeg ikke svare telefonen, men der kan indtales navn og nummer, eller sendes en SMS-besked, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.

OBS: ved afbud sener end 24 timer pålægges et gebyr, udeblivelse uden afbud takseres til fuld pris. 

I trygge hænder

Det er lykkedes at bevise at akupunktur virker på højde med (eller bedre end) konventionel smertestillende medicin som ibuprofen og Panodil

Vidste du...

De fleste sundhedsforsikringer yder helt eller delvist tilskud til behandlingen