Øreakupunktur / Auricoloterapi

Der mærkes på puls, kigges på tunge, laves Corpus Analyse og ofte tages også irisbilleder.

Øreakupunktur / Auricoloterapi

Øret er som et mikrobillede af hele kroppen. Der findes zoner og punkter der kan bruges til at behandle lidelser og ubalancer i hele kroppen via øret. Det kan bruges til både fysiske og psykiske problematikker.

Der sidder punkter der er yderst effektive til at behandle mange stress-, angst-, og uroproblematikker. Mange kender det som NADA, hvor der sættes 5 nåle i hvert øre og hvor behandlingen tager 45 min. 

Øreakupunktur kan bruges som en selvstændig behandlingsform, eller som et supplement til kropsakupunktur.

Til øreakupunktur bruges enten almindelige ørenåle, der sidder i 20-30 min. Eller semi-permanente nåle (ASP-nåle), der ligner små øreringe/knappenålshoveder, de kan sidde i op til 14 dage. Men også ørefrø/magneter på plaster bruges i behandlingen, disse penetrerer ikke huden.

Voksne:
Hos voksne supplerer jeg indimellem kropsbehandlingen med ørefrø eller magneter på plaster, for at øge effekten af behandlingen. Frø og magneter kan sidde i ca. 5 dage, hvor man selv stimulerer punktet 4-6 gange om dagen, ved at trykke på plastret. 

Børn
På børn bruger jeg ofte ørefrø eller magneter, og sjældent nåle i behandlingen. Mange børn reager også virkeligt godt på lys (frekvens) behandling når det drejer sig om diverse uro- og angstproblematikker. En af fordelene er, at det er en fuldstændig smertefri behandling.

Har du spørgsmål til behandlingen?

Du er velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål af enhver art.
Når jeg behandler kan jeg ikke svare telefonen, men der kan indtales navn og nummer, eller sendes en SMS-besked, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.

OBS: ved afbud sener end 24 timer pålægges et gebyr, udeblivelse uden afbud takseres til fuld pris. 

I trygge hænder

Det er lykkedes at bevise at akupunktur virker på højde med (eller bedre end) konventionel smertestillende medicin som ibuprofen og Panodil

Vidste du...

De fleste sundhedsforsikringer yder helt eller delvist tilskud til behandlingen