Kursus

Kommende kurser

YNSA (Yamamoto New Scalp Acupuncture).

 

YNSA (Yamamoto New Scalp Acupuncture).

Japansk skalp-akupunktur, basis YNSA, kursus i bevægeapparatet. 
Dette grundkursus i basisdelen af YNSA henvender sig til alle behandlere med interesse i, og erfaring med, akupunktur.

Efter endt kursus kan du behandle alle akutte og kroniske smerter/problemer i bevægeapparatet med en straks-effekt og en forventet succesrate på over 80 %. Modsat mange andre teknikker er YNSA praktisk taget en smertefri behandlingsform.

Fokus på dette kursus er bevægeapparatet og sanseorganerne. Kurset foregår på dansk og er tilrettelagt med noget teori, men med vægt på det praktiske, så du både bliver sikker i at stille diagnosen og behandle. Det betyder at du går hjem med et brugbart redskab du straks kan implementere med succes i din klinik. YNSA kan bruges alene eller i kombination med TCM, Master Tung eller andet og kan også bruges til gravide – i hele graviditeten.

Du vil efter endt kursus være klædt på til at kunne behandle og lindre smerter i hele bevægeapparatet og lindre de fleste bevæge-indskrænkelser, så du har et virkeligt effektivt værktøj, der kan bruges med det samme i din klinik. 

Kurset kan stå alene til behandling af hele bevægeapparatet, eller bruges som grundkursus til det fulde 3-dages kursus, hvor der undervises på engelsk. Dette kursus kommer til september 2024. På 3-dages kurset vil der være fokus på neurologiske problematikker og her er det hjernenerve-punkter og halsdiagnose der gennemgås, hvilket er noget mere komplekst.

Derfor vil det være en fordel at have grunddelen/basis på plads inden, og have tid til at blive helt fortrolig med det, da udbyttet af det lange kursus dermed vil blive meget større. Til gengæld kan du også opnå hurtige og imponerende resultater når du behandler klienter med følgevirkninger af blodprop/ hjerneblødninger, Parkinson osv. Både på deres bevægelser, balance og tale.

Der vil være kaffe/the i løbet af dagen og en sandwich til frokost.

Åbyhøj

YNSA kursus 3/6 og 4/6-2023

København

YNSA kursus 20/1-24

Vidste du...

De fleste sundhedsforsikringer yder helt eller delvist tilskud til behandlingen