Kost og livsstil

Læs mere om kost og livstil her 

Kostvejledning

Jeg tilbyder en skræddersyet kostvejledning til dig, som er baseret på samtale, spørgeskemaer og gennemgang af nuværende kost og medicin samt data fra Corpus Analysen, hvor kostvejledningen fungerer som et essentielt led i en handleplan, for at du opnår en god balance i kroppen.

Hvad er formålet med en kostvejledning

Kostvejledningen er et vigtigt element i den holistiske proces, hvor dit sind og krop kommer i balance. Corpus Analysen er fantastisk, da den udpeger, hvis og hvilke vitaminer og mineraler du mangler, men den løser ikke dit problem, det kan en kostvejledning til gengæld bidrage til. Når du følger din personlige kostvejledning, vil du opleve at få en mere energifyldt hverdag, hvor du føler dig glad og i balance.

Det er fascinerende, hvor stor betydning det har for dig, både fysisk og psykisk, at du får den rette kost, som netop du og din krop har brug for.

Jeg laver kostvejledningen, som både er realistisk for dig at følge, samtidig med den er din optimale løsning, for at opnå balance i krop og sind.

Du er meget velkommen til at booke en tid til kostvejledning her, eller kontakte mig, hvis du skulle have nogen spørgsmål.

Har du spørgsmål til behandlingen?

Du er velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål af enhver art.
Når jeg behandler kan jeg ikke svare telefonen, men der kan indtales navn og nummer, eller sendes en SMS-besked, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.

OBS: ved afbud sener end 24 timer pålægges et gebyr, udeblivelse uden afbud takseres til fuld pris. 

I trygge hænder

Det er lykkedes at bevise at akupunktur virker på højde med (eller bedre end) konventionel smertestillende medicin som ibuprofen og Panodil

Vidste du...

De fleste sundhedsforsikringer yder helt eller delvist tilskud til behandlingen