Cupping

En blid bindevævs-massage

En blid bindevævs-massage

Cupping er en massageform der er blidere, men mere effektiv, end traditionel massage, mange kender det som blid bindevævs-massage.

Det udføreres ved at der sættes vakuum på en lille glas- eller plastikcup, hvorved huden løftes og blodgennemstrømningen øges. Bevæges cuppen henover huden gives en blid massage.

Cupping kan gives på forskellig måde alt efter formål, enten som stationær cupping eller som glidende cupping. Det kan bruges til bindevævsmassage, til at fjerne affaldsstoffer og mælkesyreophobninger i musklerne, mod cellulitis, som smertestillende behandling, og til ren velvære.

Man siger at en traditionel rygmassage øger blodgennemstrømningen ca. 60 gange – cupping øger blodgennemstrømningen ca. 200 gange, og derfor gives cupping heller ikke så længe ad gangen, for det kan kroppen ikke holde til.

Man vil altid have et øget behov for væske efter behandling, fordi der udskilles affaldsstoffer. Derfor kan man både opleve en mere koncentreret (og lugtende) urin, samt noget træthed bagefter. Har man områder med meget ophobning af mælkesyre/affaldsstoffer, kan der under behandlingen efterlades mærker som kan ligne blå mærker. Dette er et udtryk for mængden af affaldsstoffer der udrenses, men de skal ikke være voldsomme. De er ikke farlige eller ømme, og forsvinder i løbet af en lille uge.

Det er generelt en yderst behagelig og smertefri behandling, der værdsættes af både børn og voksne.

Har du spørgsmål til behandlingen?

Du er velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål af enhver art.
Når jeg behandler kan jeg ikke svare telefonen, men der kan indtales navn og nummer, eller sendes en SMS-besked, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.

OBS: ved afbud sener end 24 timer pålægges et gebyr, udeblivelse uden afbud takseres til fuld pris. 

I trygge hænder

Det er lykkedes at bevise at akupunktur virker på højde med (eller bedre end) konventionel smertestillende medicin som ibuprofen og Panodil

Vidste du...

De fleste sundhedsforsikringer yder helt eller delvist tilskud til behandlingen