AcuAngel
slip for smerter – når resultater tæller!

Ansigtsakupunktur

Ansigtsakupunktur er også kosmetisk akupunktur. Det udføres ved at stille en ansigtsdiagnose og gennem samtale aftales og planlægges behandlingen.

Ansigtet afspejler vores følelser, som er de signaler der sendes fra hjernen. Fra vi er spæde øver vi os i at aflæse ansigter, så vi kan se om folk er glade, sure, vrede, osv. Det er nødvendigt for at kunne indgå i sociale sammenhænge. Men vi ønsker ikke, at en negativ følelse afspejles permanent i ansigtet, så vi f.eks. hele tiden ser ked eller skuffet ud. Ved at bruge kosmetisk ansigtsakupunktur kan man ”sende et modsat signal” til hjernen, og derved opløse gamle følelser der ses som uønskede linjer/rynker i ansigtet.

Ansigtsakupunktur
kosmetisk akupunktur

Ved at kombinere nåle i ansigtet og enkelte kropsnåle, kan der opnås virkelig iøjnefaldende kosmetiske resultater i form af udjævning af rynker, bedre symmetri i ansigtet, løft af kinder, øjenlåg og nedadvendte mundvige, samt øget glød og liv til ansigtet. Dette er en blivende og naturlig forandring, til forskel fra Botox- og restylane behandlinger, fordi man samtidig retter op på de tilgrundliggende ubalancer. Det kan sammenlignes med et naturligt ansigtsløft – man kommer ikke til at ligne en på 16 år, men man bibeholder sin ansigtsmimik og bliver den smukkeste, naturlige udgave af sig selv.