Ansigtsakupunktur

Ansigtsakupunktur er også kosmetisk akupunktur. Det udføres ved at stille en ansigtsdiagnose og gennem samtale aftales og planlægges behandlingen. 

Akupunktur skal ikke være forbundet med smerte

Ansigtet afspejler vores følelser, som er de signaler der sendes fra hjernen. Fra vi er spæde øver vi os i at aflæse ansigter, så vi kan se om folk er glade, sure, vrede, osv. Det er nødvendigt for at kunne indgå i sociale sammenhænge. Men vi ønsker ikke, at en negativ følelse afspejles permanent i ansigtet, så vi f.eks. hele tiden ser ked eller skuffet ud. Ved at bruge kosmetisk ansigtsakupunktur kan man ”sende et modsat signal” til hjernen, og derved opløse gamle følelser der ses som uønskede linjer/rynker i ansigtet. 

Effekten af akupunktur

Ved at kombinere nåle i ansigtet og enkelte kropsnåle, kan der opnås virkelig iøjnefaldende kosmetiske resultater i form af udjævning af rynker, bedre symmetri i ansigtet, løft af kinder, øjenlåg og nedadvendte mundvige, samt øget glød og liv til ansigtet. Dette er en blivende og naturlig forandring, til forskel fra Botox- og restylane behandlinger, fordi man samtidig retter op på de tilgrundliggende ubalancer. Det kan sammenlignes med et naturligt ansigtsløft – man kommer ikke til at ligne en på 16 år, men man bibeholder sin ansigtsmimik og bliver den smukkeste, naturlige udgave af sig selv. 

Har du spørgsmål til behandlingen?

Du er velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål af enhver art.
Når jeg behandler kan jeg ikke svare telefonen, men der kan indtales navn og nummer, eller sendes en SMS-besked, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.

OBS: ved afbud sener end 24 timer pålægges et gebyr, udeblivelse uden afbud takseres til fuld pris. 

I trygge hænder

Det er lykkedes at bevise at akupunktur virker på højde med (eller bedre end) konventionel smertestillende medicin som ibuprofen og Panodil

Vidste du...

De fleste sundhedsforsikringer yder helt eller delvist tilskud til behandlingen