Chromo-terapi/ lysbehandling

Behandling af chok og traumer

Chromo-terapi.

 

Chromo-terapi er et andet ord for lys-terapi eller frekvens-terapi.

Det kan lyde som noget hokus-pokus at lys påvirker os og kan bruges i behandlingsøjemed, men egentligt er det ikke så underligt. Vi kender til at behandle depressioner med dagslyslamper, og spædbørn med gulsot bliver lagt i lyskasse, så vi bruger det også i det etablerede system.

Lys og farve påvirker os

 

Kender du det, at du har taget en bluse på og det bare føles forkert? Ikke fordi der er noget galt med blusen, men farven er ikke den rigtige lige dén dag?

Eller bare tænk på forskellen på humøret, om det er gråvejr eller solskin.

 

Hvorfor virker det ?

Vi har celler i huden der opfatter lys, men vi har mange flere af den slags celler i vores øjne. Derfor er effekten meget større når vi ser på farver, end når vi tager en bluse på i en bestemt farve.

Forskellige farver påvirker hjernen forskelligt.

Behandlingen er rettet mod at opløse chok og traumer, og hvad der kan komme af symptomer på den baggrund.

 

Årsagen til dine problemer:

Chok og traumer sætter sig i kroppen og kan være svære at slippe af med. Det kan være én ting at vi husker ubehagelige oplevelser, men vi er ikke altid klar over hvad vores krop husker og dermed bærer rundt på. Det kan give virkelig mange og forskelligartet symptomer, som smerter (alle steder), tilbagevendende infektioner (f.eks. blærebetændelse), allergi, og nedsat immunforsvar. Vores psyke kan også blive påvirket så vi får angst og stress-symptomer.

Jeg oplever, at nogle klienter har forsøgt rigtig meget og mange forskellige behandlinger uden at slippe af med deres symptomer, ganske enkelt fordi årsagen ikke er behandlet. Er du en af dem, så overvej om der måske ligger et chok/traume bag.

Behandlingen er meget simpel og helt smertefri.

Det er en kombination af samtale og briller i forskellige farver. Det lyder måske lidt mystisk, men det er bare en måde hvor kroppen og hjernen bliver forbundet. Forskellige farver giver forskellige følelser og fornemmelser i kroppen. Når der sættes ord på, så opløses de spændinger der er ophobet, og traumer slippes.

Behandlingen tager et sted mellem 1-1½ time hvor du ligger behageligt afslappet og gerne med lukkede øjne.

Har du spørgsmål til behandlingen?

Du er velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål af enhver art.
Når jeg behandler kan jeg ikke svare telefonen, men der kan indtales navn og nummer, eller sendes en SMS-besked, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.

OBS: ved afbud sener end 24 timer pålægges et gebyr, udeblivelse uden afbud takseres til fuld pris. 

I trygge hænder

Det er lykkedes at bevise at akupunktur virker på højde med (eller bedre end) konventionel smertestillende medicin som ibuprofen og Panodil

Vidste du...

De fleste sundhedsforsikringer yder helt eller delvist tilskud til behandlingen