Akupunktur

Der mærkes på puls, kigges på tunge, laves Corpus Analyse og ofte tages også irisbilleder.

Akupunktur skal ikke være forbundet med smerte

Første gang stilles en ”TCM-diagnose” hvor jeg spørger ind til alle systemerne som søvn, fordøjelse, smerter, menstruation, psyken og andet, for at afdække hvilke ubalancer der er tilstede. Der mærkes på puls, og kigges på tungen

Effekten af akupunktur

Dette gøres for at finde de ubalancer der er til stede – ikke sygdomme som vi kender dem i vesten. En ubalance kunne være ”lever qi stagnation” – det er en ubalance mange har, men som kommer til udtryk på forskellig vis. Det kan være menstruationssmerter, brystspændinger, hovedpine eller voldsomt temperament. Men symptomerne kan også skyldes andre ubalancer, og så vil behandlingen være en anden. Med akupunktur behandles ikke symptomet, men årsagen til problemet. Der behandles på at rette ubalancer, ikke fjerne sygdomme – at sygdomme så ofte er en manifestation af ubalancer, er en anden historie.

Når diagnosen er stillet, udvælges de akupunkturpunkter der vil være bedst egnet til behandlingen, og der sættes herefter sterile engangsnåle i punkterne. Der bruges sjældent over 10 nåle pr. behandling – jo færre jo bedre.

Herefter ligger du på den behagelige briks (evt. med varme) og slapper af i 30 minutter mens nålene virker.

Har du spørgsmål til behandlingen?

Du er velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål af enhver art.
Når jeg behandler kan jeg ikke svare telefonen, men der kan indtales navn og nummer, eller sendes en SMS-besked, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.

OBS: ved afbud sener end 24 timer pålægges et gebyr, udeblivelse uden afbud takseres til fuld pris. 

I trygge hænder

Det er lykkedes at bevise at akupunktur virker på højde med (eller bedre end) konventionel smertestillende medicin som ibuprofen og Panodil

Vidste du...

De fleste sundhedsforsikringer yder helt eller delvist tilskud til behandlingen